پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
مدیرعامل اتحادیه های قرانی

حوزه/ مدیرعامل اتحادیه و مؤسسات قرآن و عترت کشور اعلام کرد: هم اکنون ۳ هزار و ۳۳ مؤسسه، ۸ هزار و ۷۲ خانه قرآن، هزار و ۱۱۱ شعبه فعال قرآنی در کشور فعالیت‌های مختلفی را با هدف تقویت فرهنگ قرآنی انجام می‌دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، محمد انجم شعاع امروز در جلسه ای با مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی و مدیران موسسات قرآنی استان که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، اظهار داشت: اتحادیه های قرآنی تبلیغات اسلامی و ارشاد اسلامی جداگانه بودند و از دوسال قبل تصمیم به ادغام آن‌ها گرفته شد و تصمیم درستی نیز است.

وی به وجود بیش از ۳ هزار  موسسه قرآنی در کشور اشاره کرد و افزود: هم اکنون ۳ هزار و ۳۳ مؤسسه، ۸ هزار و ۷۲ خانه قرآن، هزار و ۱۱۱ شعبه فعال قرآنی در کشور فعالیت‌های مختلفی را با هدف تقویت فرهنگ قرآنی انجام می‌دهند.

مدیرعامل اتحادیه و مؤسسات قرآن و عترت کشور گفت: در کشور ۱۷ مرکز شبانه روزی حفظ قرآن، ۵۰۰ مهدکودک و ۳۱۸ مدرسه قرآنی فعال هم داریم که علاقمندان به قرآن را آموزش می‌دهند.

وی عنوان کرد: اتحادیه های قرآنی بیش از ۲۷ هزار معلم بالفعل دارند و در راستای طرح اتقان برای آموزش معلمان دوره ابتدایی در کشور، استان‌های بوشهر، ایلام، خراسان شمالی، قم و شهرستان‌های استان تهران به عنوان پایلوت انتخاب شدند و و متأسفانه در آموزش و پرورش دانش آموزان آن‌گونه که باید قرآن را نمی توانند یاد بگیرند و دلیلش هم فقدان مربیان تخصصی قرآنی است.

انجم شعاع ادامه داد: در طرح ملی حفظ موسسات قرآنی با همکاری ادارات و نهادها و نیروهای مسلح به دنبال تربیت قرآنی نوجوانان و جوانان هستیم و اقبال عمومی نیز بر این طرح وجود دارد.

وی تصریح کرد: یکی از دغدغه های اتحادیه موسسات قرآنی ایجاد اشتغال برای مردم در درآمد پایدار برای موسسات قرآنی است که در این راستا برخی اقدامات در استان های هرمزگان، آذربایجان شرقی و برخی استان های دیگر صورت گرفته است و بقیه در حال رایزنی است.

مدیرعامل اتحادیه و مؤسسات قرآن و عترت کشور گفت: دل بستن به مرکز و تهران برای حل مشکلات قرآنی کار اشتباهی است؛ مدیران شهرستانی جهت قدم برداشتن در معارف قرآنی هم مستعدتر هستند و هم دستشان برای این مسئله باز است.

وی  با اشاره به این این‌که یکی از مسائل موسسات ما موقوفات قرآنی است، گفت: در تمام کشورهای اسلامی بیشترین موقوفات‌ در مورد قرآن و زکات است اما در ایران کمترین موارد وقف در این زمینه وجود دارد.

انجم شعاع عنوان داشت: تلاش ما این است که موسسات قرآنی آذربایجان‌غربی مثل سال‌های گذشته پرچمدار قرآنی کشور باشند و لازمه این امر همراهی و همکاری مدیران فرهنگی استان است.

همه قرار دادهای فصل پنجم اداره کل تبلیغات اسلامی با موسسات قرآنی است

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام منصور امامی با اشاره به فضائل پیامبر مکرم اسلام، گفت: نظامی گنجوی شعری در وصف پیامبر اکرم(ص) سروده و در آن " اُمّی " را مقصود معنی می‌کند، یعنی پیامبر مقصود و هدف خدای متعال بوده است.

وی اضافه کرد: از روز اول مدیریت در تبلیغات اسلامی چهار مسئله مسجد، قرآن، هیئت و روحانیت دغدغه بنده بود و لذا با وجود تمام مشکلات و کمبود منابع مالی، تمام توان خود را در این زمینه به کار گرفتیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی افزود: تمامی تفاهم نامه های فصل پنج اداره‌ کل تبلیغات اسلامی با موسسات قرآنی بوده است و این مسئله در جهت احیای موسسات قرآنی و تقویت فعالین این عرصه بود.

وی گفت: مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی از بین فعالین و شاخصین حوزه قرآنی انتخاب شد و مهم‌ترین مطالبه ما از وی برگزاری محافل ماهانه و هفتگی قرآنی در سطح استان و شهر با تکیه بر فضای بومی است.

حجت الاسلام امامی بیان کرد: معمولا مدیران ارشد در مقام سخن حرف‌های زیادی برای گفتن دارند، اما در مقام عمل کوتاهی های زیادی را مشاهده می کنیم و نگاه تخصصی متأسفانه به فرهنگ در بین برخی مدیران وجود ندارد و به نظرات کارشناسان این عرصه اهمیتی قائل نمی شوند.

وی تصریح کرد: کار فرهنگی سرمایه‌گذاری است و اگر در این زمینه کوتاهی کنیم، باید در کف میدان با دشمن مبارزه کنیم و مباحث فرهنگی نیاز به طرح های بلند مدت دارد. ما تعهد داریم حتی اگر دستمان هم خالی باشد، برای قرآن و دین الهی تلاش مضاعف کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در پایان گفت: فرهنگسرای قرآن و عترت شهرداری باید رد اختیار فعالین و موسسات قرآنی باشد و ما این مسئله را از طریق مدیران متعدد پیگیری کردیم منتها تاکنون به جایی نرسیده است.

فعالیت بیش از ۱۱ هزار موسسه و خانه قرآنی در کشور

فعالیت بیش از ۱۱ هزار موسسه و خانه قرآنی در کشور

انتهای خبر./

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha